REGALUNIC

EL TALLER DEL REGAL PERSONALITZAT

TARGES DE FELICITACIÓ PERSONALITZADES

 

 

Les targes de felicitació personalitzades de Regalunic tenen l’objectiu de demostrar la dedicació i el pensament en la persona destinatària. Per això són un dels nostres productes estrella. Per elles mateixes son un regal i alhora donen un missatge. 

 

 

Son targes artesanals, exclusives i  personalitzades amb el nom,  una data, l’edat, una dedicatòria, un missatge,… Cada any creem noves col·leccions de temporada (Nadal, enamorats, dia del Pare, dia de la Mare, etc.). I també neixen de la inspiració en en nous materials, textures, games de colors, llocs, artistes o qualsevol cosa que ens desperti la imaginació. En algunes hi ha departaments per col·locar-hi algun element: entrades de cine, un bitllet d’avió, diners, una carta d’amor o un missatge secret!

N’hi ha que són ha per desitjar un feliç aniversari, celebrar una nova llar, demostrar que l’estimes,…, i també de més neutres per tenir versatilitat en el missatge. Els estils també diferents,  n’hi ha de més sofisticades i d’altres rústiques. Unes senzilles i d’altres amb una estructura complexa (Spiner Cards, Shake Cards, Pop up Cards). Unes amb tons relaxants i altres amb colors vibrants. Unes tenen un format més petit i senzill (“Missatges”) i d’altres són de dimensions més grans o amb volum.

realització de les targes de felicitació personalitzades.

L’element base principal és el paper craft o la cartulina blanca d’alt gramatge i porten sobre a conjunt. Utilitzem una gran diversitat d’elements decoratius:  flors de paper, cordills de cànem, botons, estràs, lluentons, picarols, clips, grapes, pedres de colors, washi-tapes, elements de fusta, etc.  Hi ha aplicades múltiples tècniques scrap: costures, chalk paint,  banners, embossing, lettering, tampons, etc.

La majoria de targes són projectes que requereixen poc temps i es poden encarregar d’un dia per l’altre. Per a més informació o fer un encàrrec premi aquí. També les pot trobar o encarregar a Llibreria Gelabert o Flors Joaquima.

 

 

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 REGALUNIC

Autor Anders Norén