SOBRE REGALUNIC

 

L’ aventura de Regalunic, el Taller del Regal Personalitzat, comença el 2.015 a Canet de Mar, una preciosa vila maresmenca banyada pel Mediterrani, envoltada de bosc i impregnada de modernisme.

Regalunic neix de la passió per dissenyar projectes personalitzats i veure la necessitat i tendència en el mercat d’un regal exclusiu, artesanal, de qualitat i amb sentiment.

Si a vostè li cal fer un regal especial, emotiu, detallat i a mida, posis en contacte amb el taller. Escoltem la seva necessitat i en fem un esbós.  La tornem real i li aportem el valor desitjat

CONEIXI'NS UNA MICA MILLOR

VALORS

1. Empatia i confidencialitat: compromís de crear un entorn de confiança tot procurant un tracte proper i confidencial amb el client  per tal de perfilar el projecte, saber entendre el que es vol i obtenir el resultat esperat. 2. Exclusivitat i personalització del producte: garantia de ser un projecte únic. 3. Qualitat: el taller prioritzarà la qualitat envers el cost material o el temps de realització. 4. Honestedat: presentació d’un treball amb un estàndard d’exigència elevat. Procurar un assessorament detallat i entenedor. 5. Rigor: treball amb documentació contrastada i informació rigorosa i fidel  per dotar de credibilitat el projecte. 6. Compromís: amb la voluntat del client en la tria i combinació de materials envers el criteri o l’estil del taller. 7. Respecte amb el Medi Ambient: ús de material lliure d’àcids (menys contaminant i més durabilitat), reutilització de material reciclat (oueres, diaris, taps, cartró, pots, caixes, material sobrant d’altres projectes, etc.) i introducció de material natural (petxines, branques, fulles, pinyes, pedres riu, etc.).

PROPÒSITS

1. Donar-li sentit i valor al regal pel seu caràcter evocador i personalitzat. Alhora procurar un bon record per part de tots els participants de la celebració (client, homenatjat i assistents). 2. Convertir el client en col·laborador del projecte. 3. Vetllar per un producte d’excel·lència que fidelitzi el client i n’expliqui un bon concepte al seu entorn (boca-orella). Que el client hi pensi com “un regal que fa falta”. 4. Dotar de contingut pedagògic els projectes infantils. 5. Fomentar la tradició i cultura catalanes, utilitzant el català, recuperant o fent-ne una versió de llegendes, contes, jocs i costums.

MONTSE XIQUÉS

DIRECTORA CREATIVA

Sóc la responsable d'aquest meravellós taller, ple d'idees i ganes de col·laborar en un dels seus dies especials. Qui em coneix prou em veu com una persona creativa, perfeccionista, capaç d’assumir nous reptes, enginyosa, serena i amb visió global. El món de l'art, el disseny, la decoració,  la moda, i tot allò que signifiqui una expressió artística és la meva passió. Se m'escapen les hores del dia entre pinzells i pintures, eines i materials, aprenent noves tècniques, composant mosaics fotogràfics, tractant i retocant imatges,  preparant sorpreses i entregues originals. Sempre he treballat en contacte directe amb el client, comprenent la seva necessitat, el que m'han aportat una experiència essencial per poder projectar el seu desig. El meu és que aquesta apassionant aventura no s'acabi mai!

Per què regalunic

Adaptabilitat

El Taller s'adapta a la idea del client, les seves necessitats, gustos i pressupost.

8 anys d'experiència

Des del 2005 hem desenvolupat centenars de projectes personalitzats mitjançant l'Scrapbooking i altres tècniques.

Compromís i complicitat

Compromís amb la qualitat, l'exclusivitat i el detall. Complicitat amb la voluntat de cada client i la personalització de cada projecte.

la nostra adreça

Canet de Mar, CP: 08360, Barcelona.