EL TALLER DEL REGAL PERSONALITZAT

PROJECTES

els projectes de Regalunic.

oferim projectes integrals, personaltizats i exclusius.

Com s’explica a l’apartat de Serveis, Regalunic prepara projectes integrals, regal i entrega. S’ocupa de tot, des de la seva ideació, al gust i amb la complicitat del client, fins a la preparació de la seva entrega al destinatari per part dels assistents a la festa.

Cada projecte és exclusiu, parteix de zero i es fonamenta en la necessitat i desig del client. Es realitza d’una forma artesanal i únicament per la persona homenatjada. S’adapta en tècniques i material, en edat i ocasió i en pressupost. També es personalitza amb material gràfic, text, objectes, records, etc.

És un producte ideal per a reunions familiars,  grups d’amics, companys de feina, etc. on es vulgui celebrar un esdeveniment especial (noces d’or, aniversari, naixement, casament, graduació, comunió, majoria d’edat, festa tradicional,…). Està pensat per a qualsevol ocasió especial o acte important que requereixi un regal exclusiu i emotiu.

Quins aspectes treballem en un projecte?

En el taller considerem que quan es regala tant important és el què com el com i, per això, dividim un projecte en dos aspectes: el regal, que l’anomenem morxic,  i l’entrega que en diem celbric. Ambdós  els treballem amb dedicació. Així:

– Morxic: Consisteix en la ideació i creació del regal. L’objectiu és obtenir un producte exclusiu, detallat, de qualitat, artesanal, únic i personalitzat i el més importat que sigui apreciat pel destinatari.

– Celbric: És el vestiment del moment o cerimònia d’entrega del regal. S’estructura el temps i prepara l’entrega del regal d’una manera original, participativa i divertida. L’objectiu és crear ambient, compartir una bona estona, fer protagonista un ésser estimat, fomentar la participació, proporcionar una vivència, convertint l’entrega en un moment inoblidable per part de tots els assistents, augmentant-ne la intensitat de la vivència i procurant que el regal es converteixi en font de bon record.    

El client pot optar per qualsevol dels dos aspectes o els dos alhora. És a dir, tant si únicament es vol una peça artesanal personalitzada, com si  es vol només la preparació d’una entrega per un regal ja comprat, o  finalment si el que es requereix és un producte integral.

l’ eina essencial en un projecte.

Per poder arribar al resultat esperat cal una eina primordial que és la complicitat amb el client. Ell és la font de la informació necessària per iniciar el projecte i qui aportarà el material emotiu. Esdevé un col·laborador imprescindible. Sense la complicitat no podríem fer el projecte al gust del destinatari ni fer-ne la personalització.

Per això, es fa un esforç per facilitar la comunicació i garantir la confidencialitat, tant de la comunicació amb el client, com el material utilitzat i el producte resultant.

Com per exemple què i com?

Arribats a aquest punt, es vol concretar el què i el com, per fer més entenedor el treball del taller. La llista de propostes no té fi i tot seguit s’enumeren alguns exemples de regal i entrega:

regal:

…àlbums, llibres-memòria, quaderns personalitzats, llibres de firmes de casaments, contes kit, puzzles, targes de felicitació, carpetes de records,…

…retrats, quadres, murals mix-media, mosaics fotogràfics, rètols, objectes decoratius personalitzats (lletres, quadres commemoratius, caixes, joiers, mòbils, gerros, espelmes, mobles, etc.)…

…orles, diplomes, arbres familiars, calendaris, diari-revista, puzzles …

…càpsules del temps, gerres de somnis, caixes temàtiques (recupera’t, anima’t, joventut, aniversari, millor amic, acomiadament, graduació, naixement, festa de pijames, etc.)…

…disfresses personalitzades, equipatge de cuiner (davantal, barret i cullerot), samarretes, bosses…

…organització i presentació de col·leccions,…

entrega: kit de celebració, sac amb material de festa i complements personalitzats, talonaris, jocs de sort, bosses sorpresa, set photo-call, globus de bon dia, etc.

Podeu fer una ullada a part de la nostra feina en el blog. Per més informació o qualsevol dubte posis en contacte amb el taller.

© 2020 REGALUNIC

Autor Anders Norén