EL TALLER DEL REGAL PERSONALITZAT

SERVEIS

què es fa a regalunic?

El principal servei oferit  per Regalunic és el disseny i l’elaboració d’un regal únic, aquell que és necessari quan el que es vol és fer quelcom especial per estar a l’alçada de l’ocasió i sobretot quan se’l vol dotar d’un valor emotiu. Aquest és l’origen del taller, l’explicació del seu nom i el motiu nuclear de la seva empresa.

Es realitza un producte exclusiu i evocador per a que passi a ser un petit tresor per la persona que el rep, fet exclusivament per a ella. Es concep enterament al gust, necessitat i desig del client i s’adapta en tècniques, materials i pressupost.

com és el producte de regalunic?

Cada projecte comença de zero i s’idea amb la complicitat del client. El producte és divers en quan a possibilitat de regals, materials i tècniques artístiques, versàtil en funció de l’ocasió i adaptable a pressupost.

El nostre desig és fer-lo:

 

– exclusiu: El projecte s’idea i dissenya per a cada client i per aquell esdeveniment en concret. És a dir, es crea només per aquella persona i es realitza pensant en el tipus de celebració.

– únic: No n’hi ha cap altre al mercat. Es realitza de forma artesanal,  personalitza i s’elabora seguint les indicacions del client.

– personalitzat: Es customitza amb inicials, noms, memòries, imatges, records, vivències, històries personals, etc. Es trien els colors, els estils, les formes, etc. que siguin del gust del client.

– detallat:  Es fa un treball minuciós, es cuiden els acabats i es tenen en compte tots els aspectes que col·laboren en l’èxit del projecte.

– de qualitat: S’usen bons materials, segurs i sostenibles. Es procura aplicar una tècnica depurada i es compta amb col·laboradors especialistes.

com funciona Regalunic?

1. Presa de contacte: A Regalunic escoltem la seva necessitat i volem saber què li agradaria regalar, a qui i el motiu. Tenim un ampli catàleg de propostes i suggeriments per ajudar-lo a decidir per quin serà el regal ideal. També l’assessorem en materials, productes, formes d’entrega, etc.

2. Disseny del projecte i Pressupost: Un cop s’ha perfilat el projecte el dissenyem i li ho expliquem. Li donem el pressupost sense compromís.

3. Entrega de material personal: En cas de ser acceptat, únicament ens caldrà ja el més important, la seva complicitat per afegir les vivències, fotografies, dedicatòries o qualsevol detall que faci més entranyable el projecte. Per això, procurem una comunicació fluida mitjançant telèfon, e-mail o skype. Garantim la seguretat i confidencialitat de la comunicació i el tractament de dades.

4. Elaboració del regal: És aleshores que se n’inicia l’elaboració. El mantenim informat del procés i el plaç d’entrega.

5. Enviament i entrega: Procurem un enviament segur i una entrega puntual.

per què és diferent el que fa regalunic? regal i entrega.

No només preparem el regal, també en podem preparar l’entrega. La forma d’entregar un regal és important i a Regalunic l’ajudem a fer-ho de la forma que triï (original, divertida, romàntica, participativa… i sempre pel record!).

Els kits, els cofres i els sacs són exemples d’un producte pensat pel destinatari i per una ocasió concreta, amb material participatiu pels assistents a la festa, obsequis artesanals pels assistents i dotat d’una pauta de celebració.

altres serveis de Regalunic.

· Servei post-venda. Fem arranjaments, ampliacions o complementacions i conservació. Aquest servei només s’oferirà per a productes realitzats al taller.

· Organització i impartició de tallers de formació de tècniques artístiques.

· Servei d’Aparadorisme. Realització del disseny i el material per encàrrec. Muntatge i col·locació.

 

© 2020 REGALUNIC

Autor Anders Norén