EL TALLER DEL REGAL PERSONALITZAT

REGALS PER A BEBÈS.

 

Els regals per a bebès són projectes que generen molta il·lusió en el taller. A Regalunic realitzem àlbums, cistellets de regal, cartells per a bressol, rètols, caixes de fusta amb el nom, penjadors, diademes, barrets, peücs i sabatetes, bufandes, mantetes, etc., etc.

Ens agrada pensar noves idees i elaborar-les especialment per a cada bebè. Assessorem per a triar els complements, els materials i els colors més idonis. Posem els noms, personalitzem o creem al seu gust i ens fixem en tots els detalls.

 

 

Regalunic compta amb la col·laboració de l’Ana, responsable de l’eboració dels projectes de punt. També col·Laborem amb la Bàrbara (elhadadeazúcar-babyshop), responsable dels porta-xumets exclusius. Per veure més en detall el seu producte clicar aquí.

 

 

Els complements per a cabell (diademes, corones, passadors, etc.) també es poden trobar o encarregar a Peluqueria Lissage i Flors Joaquima. Els àlbums infantils també es poden veure, comprar i encarregar a Llibreria Gelabert i Jordi Dulsat fotògraf.

 

 

 

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 REGALUNIC

Autor Anders Norén