FUNCIONAMENT: ENCÀRREC, PRESSUPOST, ELABORACIÓ I ENVIAMENT.

1. COM FER UN ENCÀRREC.

Per a fer un encàrrec, una consulta o aclariment, només cal que accedeixi a qualsevol de les vies de contacte amb el taller: Formulari de Contacte del web; Telèfon: 658 142 494 (trucada o whatsapp) o bé missatge a qualsevol de les Xarxes Socials de Regalunic.

2. PRESSUPOST I/O PREU.

Després d’explicar quina comanda voldria fer o exposar-nos la seva idea li donarem el pressupost. Tots els projectes que es fan al taller comencen de zero i per això no hi ha una llista de preus establerta. Tot i que el podrem orientar d’imports aproximats, sense cap mena de compromís.

El més important del taller és que sempre procura adaptar-se a l’import que el client té pensat a destinar-hi. A partir d’aquí ferm una proposta de projecte indicant materials, dimensions, etc.

3. TEMPS DE REALITZACIÓ I ENTREGA.

El temps de realització del projecte varia en funció de la seva laboriositat. Les targes personalitzades es poden enllestir en 1 dia, els àlbums petits o les caixes personalitzades en 5 dies, etc. Aquest temps li especificarem a l’inici del projecte.

A part del temps d’execució, cal tenir pressent la possibilitat de requerir material que no tinguem en aquell moment al taller, és a dir, caldrà afegir un temps de subministrament.

En tot cas, el taller també procura adaptar-se en aquest punt, tal i com fa amb el pressupost.

4. ENVIAMENT.

L’enviament es realitza un cop abonat l’import del projecte. El límit d’enviament per motius logístics és d’àmbit estatal.

L’import de l’enviament va en funció de les dimensions del projecte. En el pressupost s’inclou ja en el preu de l’enviament.

El servei d’entrega de l’enviament acostuma a ser 24H.

5. REALITZACIÓ.

Pas 1: Li fem  una proposta adaptant el projecte al seu gust, necessitat i pressupost. Li expliquem com serà el projecte, el contingut, les dimensions  i li ensenyem materials, formes, textures, colors, etc. enviant-li fotografies via Whatsapp preferentment (és la via de comunicació que s’estableix habitualment, per ser més àgil).

Pas 2: Al llarg del procés estem en contacte amb el client per a poder ensenyar-li l’evolució amb fotos, demanar-li opinió o resoldre dubtes. Igualment el client pot aportar qualsevol suggeriment, correcció, etc.

Pas 3: Un cop enllestit el projecte es realitza el pagament (Bizum o Trasferència bancària).

Pas 4: Enviament del projecte.

Si té alguna consulta més o per a qualsevol dubte no dubti en pot posar-se en contacte amb el taller. Estarem encantats de respondre el més aviat possible. Benvinguts!