EL TALLER DEL REGAL PERSONALITZAT

QUI SOM

orígen de Regalunic, el taller del regal personalitzat.

L’ aventura de Regalunic, el Taller del Regal Personalitzat, comença el 2.015 a Canet de Mar, una preciosa vila maresmenca banyada pel Mediterrani, envoltada de bosc i impregnada de modernisme.

Regalunic neix de la passió per dissenyar projectes personalitzats i veure la necessitat i tendència en el mercat d’un regal exclusiu, artesanal, de qualitat i amb sentiment.

qui som  a regalunic?

Em dic Montse, sóc la responsable d’aquest meravellós taller, ple d’idees i ganes de col·laborar en un dels seus dies especials. Qui em coneix prou em veu com una persona creativa, perfeccionista, capaç d’assumir nous reptes, enginyosa, serena i amb visió global.

El món de l’art, el disseny, la decoració,  la moda, i tot allò que signifiqui una expressió artística és la meva passió. Gaudeixo dibuixant, pintant, cosint, brodant, fent scrapbook, macramé, paper maixé, decoupage, pirografia, gravat, lettering,… Se m’escapen les hores del dia entre pinzells i pintures, eines i materials, aprenent noves tècniques, composant mosaics fotogràfics, tractant i retocant imatges,  preparant sorpreses i entregues originals.

Sempre he treballat en contacte directe amb el client, comprenent la seva necessitat, el que m’han aportat una experiència essencial per poder projectar el seu desig. El meu és que aquesta apassionant aventura no s’acabi mai!

M’apassiona idear projectes amb una finalitat tan gratificant com la d’emocionar la persona que el rebrà. Això m’ha portat fins a Regalunic, perseguint un somni que mica en mica es va fent realitat.

col·laboracions de professionals experts en diversos àmbits.

Quan ho requereix el projecte el taller compta amb col·laboradors externs de confiança de diverses àrees professionals (impressió, enquadernació, fotografia, software d’imatge, costura, etc.). Aquest fet garanteix un acabat professional i de qualitat.

L’escoltem i l’assessorem, ens adaptem i li proposem. Creem el regal a mida i li donem sentit.  

© 2020 REGALUNIC

Autor Anders Norén