REGALUNIC

EL TALLER DEL REGAL PERSONALITZAT

CAIXA DELS TRESORS PERSONALITZADA

La caixa dels tresors personalitzada és ideal com a regal per a algú molt especial i per a una ocasió important. A Regalunic li proposem un disseny exclusiu per a la seva caixa personalitzada, adaptant-nos al seu gust i pressupost.

Expliqui’ns com li agradaria que fos: la temàtica, els colors, la mida, la forma, el nom i tot allò que li agradaria que tingués. I sobretot saber la motivació: per guardar les joguines, els records, les cartes, les fotos, objectes i tot allò que tingui significat. Si vol més informació o està interessat en una proposta pel seu projecte expliqui’ns la seva idea aquí.

 

 

Aleshores, partir de tot això, en fem una composició, i el projecte agafa forma. Hi posarem el nom, el seu color preferit, si vol una dedicatòria o data de recordatori, un missatge, aconseguint una personalització detallada. Per completar el regal hi posem una sorpresa relacionada amb el motiu de la celebració.

 

Realització de la caixa dels tresors personalitzada.

Abans de començar, mostrem una proposta al client, ajustant-nos a les seves preferències i a partir de la qual comença a prendre forma el projecte. Com hem explicat abans el motiu, l’acabat, la temàtica, els colors, els materials i la decoració es fa seguint el seu gust.

Utilitzem múltiples tècniques: pintura, dibuix, pirografia, estampat, decoupage, costura, etc i també moltíssims materials i elements decoratius: pompons, borles, figuretes de fusta, botons, lluentons, llaç, tela, perla, etc.

El fem partícip de l’evolució del projecte i ens preocupem per saber la seva opinió en cada fase. El temps de realització va en funció del volum del projecte però aproximadament són uns deu dies.

També pot veure més projectes relacionats on pot fer en l’apartat de Caixes personalitzades de Regalunic o bé al nostre instagram.

 

 

 

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 REGALUNIC

Autor Anders Norén