AVÍS LEGAL

TERMES D’ÚS I POLÍTICA DE PRIVACITAT DE WWW.REGLUNIC.COM

Benvingut a Regalunic, el Taller del Regal Personalitzat i gràcies per la seva visita. Esperem que gaudeixi de l’experiència.

Aquest avís legal amb els termes d’ús i la política de privacitat constitueix un contracte legal entre vostè i regalunic.com i regeixen l’ús d’aquest web, del seu contingut i dels seus serveis. Llegeixi’ls atentament abans de navegar per regalunic.com. L’ús d’aquest web indica que els ha llegit i els accepta.

5. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Regalunic.com es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al web i/o els serveis oferts sense necessitat de previ avís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin els presents Termes d’ús.

11. MODIFICACIONS DELS TERMES LEGALS I DURADA

Regalunic.com podrà modificar en qualsevol moment els termes aquí exposats, essent degudament publicats tal com aquí apareixen. La vigència dels termes anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificats per altres degudament publicats.

12. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre l’usuari i regalunic.com es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als jutjats o tribunals que legalment corresponguin.