Àlbums i Llibres de Firmes exclusius, un Casament inoblidable.

Àlbums exclusius i Llibres de Firmes, un Casament inoblidable.

Àlbums exclusius i Llibres de Firmes, un Casament inoblidable. Perquè seran un record per a tota la vida, el testimoni de les vivències en un dels teus dies més importants. Per això dóna’ls la rellevància que mereixen, d’acord amb el nivell del contingut que guardaran i la seva funció: una font d’emocions cada vegada que la miris.

A Regalunic ens sembla indispensable que puguis tenir el teu àlbum exclusiu i llibre de firmes de casament personalitzat. Serà el lloc on els convidats puguin escriure’t unes paraules, on puguis guardar petites coses i on hi tinguis les fotos especials. Te’l mereixes! Per això mirem d’adaptar el pressupost al teu projecte, sempre exclusiu, artesanal i completament personalitzat. Fes-nos saber com t’agradaria perquè el taller te’l farà a mida.

La nova temporada de casaments ja és aquí!

La nova temporada de casaments arriba amb molta esperança, poc a poc, les celebracions també tornen a la normalitat. A causa de la pandèmia hem reflexionat tots sobre el present, i principalment ens hem adonat que és l’únic moment amb el que podem comptar. Sens dubte hi ha moltes ganes de celebrar, de reunir-se i de compartir. Carpe Diem, clar que sí!

Per tot això, no perdis l’oportunitat. Així que si busques un àlbum exclusiu o un llibre de firmes de casament personalitzat, papereria o targeteria scrap feta només per a tu, diplomes o escrits enquadrats, detalls o records de casament artesanals i exclusius, no t’ho pensis i consulta’ns el que vulguis sense cap compromís.

T’esperem amb molta il·lusió perquè volem formar part d’un dia tan especial per a tu, la teva parella, la teva família i els teus amics.  Perquè és un plaer gaudir de les vostres expectatives i els nervis, les emocions i l’alegria. Gràcies per la vostra confiança, les vostres idees i el vostre temps. Ens encantaria formar part del teu projecte! Regala’t o regala emoció i exclusivitat el dia del teu enllaç