Àlbums, Llibres de Firmes, Targetes, Agendes, etc.: l’Scrap Personalitzat de Regalunic

Àlbums, Llibres de Firmes, Targetes, Agendes, etc.: l’Scrap Personalitzat de Regalunic Personalitzat de Regalunic és exclusiu per a cada client. Fem al seu guts Àlbums, Llibres de Firmes, Targetes, Agendes, Llibretes, Etiquetes, Cartells i d’altres projectes d’una forma  exclusiva, artesanal i completament personalitzada. I pel que fa al pressupost del projecte, l’informem sense compromís, i sempre procurem adaptar-nos a la seva idea.

És un regal ideal quan s’aproxima una ocasió de celebració en la que es vulgui recollir un record, unes fotografies o el testimoni dels assistents, com un naixement o bateig, una comunió, un casament, una graduació, un aniversari, etc. Contacti amb el taller per a encarregar el seu àlbum, llibre de firmes, targetes etc. Estarem encantats d’atendre la seva petició o resoldre els seus dubtes.

Tot seguit podrà veure una mostra de projectes realitzats a Regalunic, el Taller del Regal Personalitzat. Per veure la galeria fotogràfica faci clic a la pestanya que li agradi.