Àlbums i Llibres de Firmes de Primera Comunió únics.

Una temporada de Comunio esplèndida!

Comença la temporada de Comunions! Gràcies d’avançada a tothom per la confiança en el taller. Sempre és un plaer compartir amb tots la il·lusió i la sorpresa.

Tots els àlbums i els llibres de firmes es fan tenint en compte el gust i el pressupost del client. Cada treball s’adapta a aquests condicionants.

Són projectes completament personalitzats, que comencen sabent i tenint en compte totes les indicacions i preferències del client.

Les dimensions, el número de pàgines segons la quantitat de convidats, els colors, els materials, les estructures, el tipus d’enquadernat, etc. Amb tots el detalls de personalització, fins i tot tenint en compte la data, lloc i hora de la cerimònia, les aficions o esports practicats, el número de samarreta de l’equip o la flor representativa d’una ciutat que significa molt.

Podem fer complements com per exemple caixes de Comunió personalitzades, el cartell indicador per a deixar un missatge en el llibre de firmes, recordatoris artesanals, punts de llibre personalitzats, targes per escriure anècdotes del dia, localitzadors del lloc a les taules, i qualsevol detall que contribueixi a fer més especial aquest dia i  permeti recordar cada moment al llarg dels anys.

Tant de bo  ens confiï el seu projecte. Expliqui’ns què li agradaria, necessita o com caldria que fos i el taller estarà encantat d’atendre’l. Contacti’ns aquí.