EL TALLER DEL REGAL PERSONALITZAT

ÀLBUMS FOTOGRÀFICS PERSONALITZATS.

En aquest post us mostrem un seguit d’àlbums fotogràfics personalitzats realitzats a Regalunic durant aquests últims dies. 

Estan fets amb la tècnica que l’Scrapbooking i responen a temàtiques i estils diferents. Se n’han fet un per un 13è aniversari, un parell de més neutres per a utilitzar-los en qualsevol recopilatori fotogràfic i un més infantil i senzill per enganxar-hi les fotos d’una festa d’aniversari.

REALITZACIÓ DELS ÀLBUMS FOTOGRÀFICS.

N’hi ha amb diferents estructures (solapes, butxaques, separadors, sobres, “cascada” simple i mòbil, ascensor, etc.)  i tipus de bastiments (espina, acordió, carpeta, sobres, etc.). També amb diferents capacitats en número i mida de fotografies. Pel tancament s’han utilitzat diversos sistemes: imants, cintes, velcro, pinces, tanques metàl·liques, pressions automàtiques, etc.

 

Les cobertes són de tapa dura pels de més capacitat o de tapa prima tipus cartolina pels de tipus desplegable o carpeta.

Per folrar i decorar, centenars de papers decorats amb diferents motius (florals, geomètrics, infantils, vintage, etc.); de superfície llisa o bé texturitzada; amb acabats brillants o mates; amb purpurina o sense; cartolina, paper de seda i vegetal.

S’han utilitzats moltíssims elements decoratius (cintes, cordills, botons, objectes de fusta, lluentons, pedres i perles d’strass, grapes de colors, etc.). I s’han aplicat tampons, aquarel·les, retoladors punta de pinzell, retallables, fil, gomets, lletres, tela i  força coses més.

pròxim Publicar

© 2020 REGALUNIC

Autor Anders Norén