REGALUNIC

EL TALLER DEL REGAL PERSONALITZAT

ACCESSORIS I COMPLEMENTS ARTESANALS

 

Les col·leccions d’accessoris i complements artesanals de Regalunic pretenen transmetre calidesa, alegria i senzillesa. Són peces completament artesanals i exclusives inspirades gairebé totes en elements de la natura.

Treballem amb diferents estils, temàtiques i materials. En primer lloc, disposem d’una gama de perla acolorida sintètica amb fil negre de fons. Una altra col·lecció és en tons naturals i discrets amb perla blanca sintètica i fil de cotó beix de fons o bé cànem rústic. També una la col·lecció de penjolls amb base de feltre de diferents colors i estràs amb perla, etc.

Finalment, si ho desitja es poden personalitzar amb un nom, inicial o data. Per a més informació o si ens vol confiar el seu projecte contacti aquí.

 

realització dels ACCESSORIS I COMPLEMENTS ARTESANALS.

Els materials usats per fer els collarets són molt variats: fils d’Egipte, cordill de cànem, tela de sac, tul, teixit texà, feltre, perla sintètica, pompons de llana, borles, llaç d’organdí i elements naturals com el nacre, cargols de mar i petxines.

Si vol veure els complements del cabell de Regalunic pot fer-ho en aquest enllaç. Disposem de diademes, clips i gomes de cabell, barrets i corones que es poden personalitzat amb el nom, l’edat, els colors, etc. Si ho desija, els nostres complements es poden trobar i encarregar també a Flors Joaquima.

 

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 REGALUNIC

Autor Anders Norén